Pieczeń Wołowa Quesadillas
Przepis pieczeń wołowa Quesadillas jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 1. Ta przystawka ma 305 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz tortille, olej, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Wołowa Quesadillas, Pieczony indyk i czarna fasola Quesadillas, oraz Pieczone szparagi i karmelizowane pieczarki Quesadillas z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać zielony pieprz i saute do miękkości, o 5 protokół.
Roztopić odrobinę masła na patelni.
Tortillę przekładamy na patelnię, obracamy na maśle i powtarzamy z drugą tortillą.
Posypać serem na tortilla następnie wołowinę, cebulę, pieprz, chrzan i sos i top z więcej sera i wreszcie inne tortilla.
Umieść talerz na quesadilli i przerzuć go z patelni na talerz, a następnie przesuń go z powrotem na patelnię, aby odwrócić quesadillę.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.