Pieczeń Wołowa-Kieszenie Feta Pita

Pieczeń Wołowa-Kieszenie Feta Pita
Pieczeń wołowa-kieszenie feta Pita wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Mieszanka deli rostbef, pitas, liście sałaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Podobne przepisy to Śródziemnomorska Pieczeń Wołowa Pita, Kieszenie Pita, oraz Kieszenie BLT Pita.

Instrukcje

1
Połącz ogórek, dressing i ser w małej misce; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść 1 liść sałaty w każdej połowie pita; dodaj 1 1/2 uncji rostbef do każdej kieszeni pita. Łyżka mieszanki ogórka równomiernie do każdej kieszeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
3
Podawać natychmiast.
4
ocena carbo: 20
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn