Pieczeń Wołowa-Kieszenie Feta Pita
Pieczeń wołowa-kieszenie feta Pita wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Mieszanka deli rostbef, pitas, liście sałaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Podobne przepisy to Śródziemnomorska Pieczeń Wołowa Pita, Kieszenie Pita, oraz Kieszenie BLT Pita.
Instrukcje
Połącz ogórek, dressing i ser w małej misce; dobrze wymieszaj.
Umieść 1 liść sałaty w każdej połowie pita; dodaj 1 1/2 uncji rostbef do każdej kieszeni pita. Łyżka mieszanki ogórka równomiernie do każdej kieszeni.