Pieczeń wolno gotowana z kremowym sosem ziołowym

Powolne gotowane pieczeń z kremowym sosem ziołowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 8,93 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 45g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jeśli masz mielony pieprz, majonez, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym, Polędwica Z Polędwicy Z Ziołami Pieczona W Kremowym Sosie Chrzanowo-Szczypiorkowym, oraz Pieczeń garnkowa z kremowym sosem koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do kremowego sosu ziołowego: w małej misce, połączyć majonez, śmietana, rozmaryn i musztarda i dobrze wymieszać. Przykryć i schłodzić do 3 dni.
Do pieczenia: Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. Ułóż patelnię z folią aluminiową.
Wlać bulion wołowy do patelni.
Umieść stojak na bulionie i spryskaj nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W małej misce, połączyć rozmaryn, sól i pieprz. Rub mieszaninę równomiernie na pieczeń.
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Dodaj pieczeń i gotować, aż rumiane, 2 do 3 protokół na stronę.
Ułożyć pieczeń na przygotowanym stojaku na patelni. Przykryć szczelnie folią aluminiową.
Piec przez 45 minut do 1 1/2 godziny (w zależności od kształtu pieczenia), lub do termometru mięsa wstawionego w środku pieczenia czyta 125 stopni F.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 20 minut przed krojeniem.
Podawać z kremowym sosem ziołowym i udekorować rozmarynem w razie potrzeby.