Pieczeń Wieprzowa Z Polewą Śliwkową

Pieczeń wieprzowa z polewą śliwkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 252 kalorie, 39g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka przyprawione masło śliwkowe, olej sezamowy, sos sojowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać śliwkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Ze Śliwkową Glazurą Balsamiczną, Pieczeń wieprzowa z sosem śliwkowym, oraz Rosemary Śliwka Pieczeń Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń pieczeń; trim tłuszczu. Roast Reroll; zabezpieczyć w odstępach 1-calowych ciężkim sznurkiem.
W misce połącz przyprawowe masło śliwkowe i 6 kolejnych składników (przyprawowe masło śliwkowe przez czosnek). Rezerwa 1/4 szklanki mieszanki śliwkowej; odstawić.
Ułożyć pieczeń na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą porcję pieczeni.
Posmaruj 2 łyżki pozostałej mieszanki śliwkowej na pieczeni.
Piec w temperaturze 425 przez 50 minut lub do czasu, aż termometr mięsa zarejestruje 160 (lekko różowy). Baste od czasu do czasu z pozostałą mieszanką śliwkową.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem. Odcedzić kapiące patelnię przez sito do miski, rezerwując 2 łyżki stołowe. Wyrzucić pozostałą ciecz i ciała stałe.
Połącz zarezerwowane 1/4 szklanki mieszanki śliwek, kapieli patelni i wody w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 2 minuty.
SOS podawać z pieczeniem, a w razie potrzeby udekorować plasterkami śliwki i gałązkami szałwii.