Pieczeń wieprzowa z jabłkami, piwem i kiszoną kapustą

Pieczeń wieprzowa z jabłkami, piwo, i kapusta kiszona może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2460 kalorii, 313g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na 18,84 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 75% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 196 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz schab pieczony, brązowy cukier, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa z kiszonymi jabłkami i cebulą, Wieprzowina z jabłkami, boczkiem i kiszoną kapustą, oraz Łopatka Wieprzowa Z Kiszoną Kapustą I Jabłkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Pieczeń wieprzową umieścić w dużym naczyniu do pieczenia i rozrzucić kiszoną kapustę wokół pieczenia. Ułóż ćwiartki jabłkowe i cebulowe wokół pieczenia.
Kapustę kiszoną, jabłka i cebulę posypać brązowym cukrem.
Wlać piwo do mieszanki pieczonej i kiszonej kapusty. Naczynie przykryć folią aluminiową i uszczelnić folią do krawędzi naczynia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż pieczeń będzie miękka i soki na patelni są zmniejszone, 3 do 4 godzin. Jeśli pieczeń, warzywa i jabłka wydają się suche, wlać jeszcze 1 puszkę piwa. Aby podać, delikatnie wrzucić kiszoną kapustę z ćwiartkami jabłka i cebuli i podawać z pieczeniem.