Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowym

Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowym
Pieczeń wieprzowa z nadzieniem jabłkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 887 kalorii, 96g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 6,13 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę jabłkową, cynamon, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-żurawinowym, Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-żurawinowym, oraz Pieczeń wieprzowa z nadzieniem z jabłek morelowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż placki chleba w 1 warstwie na płytkiej patelni do pieczenia i piec w środku piekarnika do wyschnięcia i lekko tosty, o 15 protokół. Pozostawić włączony piekarnik (do pieczenia) i schłodzić chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Gotować cebulę i seler na maśle w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 4 do 5 protokół. Wymieszać z jabłkami, cukrem, solą, pieprzem, szałwią, tymiankiem, gałką muszkatołową i cynamonem. Zmniejszyć ogień do niskiej, a następnie gotować, przykryte, mieszając, aż jabłka będą miękkie, o 15 protokół. Wymieszać placki chlebowe, natkę pietruszki i szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
SelerSeler
SzczypiorekSzczypiorek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
ChlebChleb
CebulaCebula
CukierCukier
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Ustaw stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać pieczone wewnątrz i na zewnątrz z solą i pieprzem i umieścić w dużej ognioodpornej patelni do pieczenia. Kopiec nadziewany we wnęce. Końcówki żeber owinąć folią, aby zapobiec poparzeniu, a następnie owinąć mięso pod Kości nakładającymi się paskami boczku, zabezpieczając je drewnianymi wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BoczekBoczek
FarszFarsz
MięsoMięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Pieczona wieprzowina w środku piekarnika, pokrywając farsz luźno folią po 30 minutach, aż termometr natychmiastowy odczyt rejestruje 68° Po włożeniu 2 cali do środka mięsa (nie dotykać kości), 2 1/4 do 2 3/4 godziny łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
FarszFarsz
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść pieczeń do deski do rzeźbienia i odstawić, luźno pokryte folią, 15 do 20 protokół. (Temperatura mięsa wzrośnie do 160 ° F; mięso będzie lekko różowe.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Odtłuszczone tłuszcze z kapieli z patelni. Rozgrzać patelnię przez 2 palniki i dodać wodę, a następnie rozpuścić patelnię, gotując na dużym ogniu, mieszając i skrobając brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wlać przez drobne sito do rondla, odrzucając ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
3
Dodaj galaretkę i wszelkie soki zgromadzone na desce do rzeźbienia, a następnie gotuj sos, ubijając od czasu do czasu i odtłuszczając każdy tłuszcz, który rośnie, aż galaretka się rozpuści, około 4 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GalaretkaGalaretka
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Usunąć całą folię z pieczenia i pokroić w kotlety, przecinając między żebrami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegalaretka z czerwonej porzeczki lub jabłkagalaretka z czerwonej porzeczki lub jabłka1511 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.łyżka ketchupułyżka ketchupu1Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany seler, w tym kilka liścidrobno posiekany seler, w tym kilka liści1szczyptaSzczypta cynamonuSzczypta cynamonu23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekana świeża szałwia lub 1/4 łyżeczki suszonej szałwiiposiekana świeża szałwia lub 1/4 łyżeczki suszonej szałwii1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży tymianek lub 1/4 łyżeczki suszonego tymiankuposiekany świeży tymianek lub 1/4 łyżeczki suszonego tymianku2kilogramyjabłka tarte, takie jak Granny Smith, obrane i pokrojone w kliny o grubości 1/4 calajabłka tarte, takie jak Granny Smith, obrane i pokrojone w kliny o grubości 1/4 cala0Batoniki toffi Heathświeżo Starta gałka muszkatołowaświeżo Starta gałka muszkatołowa1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula4kilogramyKorona pieczeń wieprzowa, żeberka końce frenchedKorona pieczeń wieprzowa, żeberka końce frenched2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMasło niesolone 3/4 patyczkaMasło niesolone 3/4 patyczka3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 462 łyżki roztopionego masłatwardy biały chleb kanapkowy, pokrojony w kwadratytwardy biały chleb kanapkowy, pokrojony w kwadraty
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia34
Magazyn