Pieczeń wieprzowa Vini

Pieczeń wieprzowa Vini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 44g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 7. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz SOS browning, schab pieczony, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ziarno kminku, można śledzić to danie główne z Ciasteczka z kminku z Dulce de Leche jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Francuski opatrunek Vini, Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona, oraz Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W małej misce połączyć kminek, czarny pieprz, sól i szałwia. Rozetrzyj mieszaninę po całej wieprzowinie.
Umieść wieprzowinę na płytkiej patelni do pieczenia i piec, odsłonięty, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 145 Stopni F (63 Stopni C), około 30 minut na Funt.
Zdjąć pieczeń z patelni, odstawić i przykryć.
Wlać kapieli patelni do miarki i dodać tyle wody, aby równa 2 szklanki.
Wlać do małego rondla i wymieszać z sosem browning i skrobi kukurydzianej. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka. Podgrzać i doprowadzić do wrzenia. Gotować do zgęstnienia.
Podawać razem z pieczeniem wieprzowym.