Pieczeń Wieprzowa Szkliwiona Pomarańczowo
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Pieczeń wieprzowa z pomarańczową glazurą może być świetnym przepisem. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz rozmaryn, musztardę kreolską, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crock-Pot Żurawina & Pomarańcza Glazurowana Pieczeń Wieprzowa, Żeberka pieczone z pomarańczową cebulą, oraz Pieczeń Wieprzowa Glazurowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć pieczeń na stojaku pokrytym natryskiem do gotowania w płytkiej patelni wyłożonej folią aluminiową.
Pieczeń natrzeć pieprzem i solą.
Podgrzać marmoladę w kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce w wysokiej 10 sekund lub do stopienia.
Dodać musztardę i rozmaryn, mieszając do wymieszania.
Mieszanka pędzla na pieczeń.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godz. lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 15
Przykryć folią; odstawić na 10 minut.
Wyjąć pieczeń z patelni i pokroić w plasterki; przykryć i ogrzać.
Posyp patelnię mąką; umieść na płycie kuchennej i gotuj na średnim ogniu, 1 minutę, stale ubijając.
Dodać bulion i gotować jeszcze 5 minut, ubijając stale lub aż mieszanina zgęstnieje.
Podawać z pokrojoną wieprzowiną.
Dekorować, w razie potrzeby.