Pieczeń Wieprzowa Po Bawarsku

Pieczeń Wieprzowa Po Bawarsku
Bawarska pieczeń wieprzowa to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet winny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń Po Bawarsku, Pieczeń Po Bawarsku, oraz Pieczeń Po Bawarsku dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn