Pieczeń Wieprzowa Mandarynka
Pieczeń wieprzowa mandarynka to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 2,48 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 43g białka, oraz 8G tłuszczu. Przynosi ci smak domu. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 35 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mandarynki, koncentrat soku pomarańczowego, keczup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spektakularny wynik spoonacular 91%. Wieprzowina Mandarynkowa, Kotlety Wieprzowe Mandarynki, oraz Medaliony Wieprzowe Mandarynki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Połącz rozmaryn, czosnek i pieprz; natrzyj pieczeń.
Pieczeń ułożyć tłustą stroną do góry na ruszcie na płytkiej brytfannie.
Piec bez przykrycia w 350° przez 1-1 / 4 do 1-1 / 2 godzin.
Ułóż pomarańcze na pieczeni.
Połącz składniki glazury; posmaruj pieczeń.
Piec 30 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°, często szczotkując glazurą.
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.