Pieczeń wieprzowa Glazurowana z marchewką i kukurydzą

Slow-Cooker Glazed pieczeń wieprzowa z marchewką i kukurydzą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 379 kalorii, 29g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 29 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieczeń z łopatki wieprzowej, ocet balsamiczny, kukurydzę z doliny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest niesamowite. Spróbuj Pieczeń wieprzowa Glazurowana z marchewką i kukurydzą, Wolnoopalacz miód Grillowany pieczeń wieprzowa z marchewką, oraz Slow Cooker Brzoskwinia Glazurowana Pieczeń Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli pieczeń wieprzowa jest w siatce lub jest związany, usunąć siatkę lub sznurki.
Usuń tłuszcz z wieprzowiny. W 3-do 4-quart powolnej kuchence, umieścić wieprzowinę. Ułożyć marchewkę wokół i na wierzchu wieprzowiny. W małej misce wymieszaj 1/2 szklanki sosu barbecue, miód, ocet i przyprawioną sól; zalej wieprzowiną i marchewką.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Wyjąć wieprzowinę i warzywa z kuchenki; umieścić na półmisku. Przykryj, aby się ogrzać.
W małej misce wymieszać 2/3 szklanki sosu barbecue i mąkę; stopniowo mieszać do soków w kuchence. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 15 minut, od czasu do czasu mieszając, aż zgęstnieje. Wymieszaj kukurydzę. Przykryć; gotować 5 minut dłużej.
Podajemy sos na wieprzowinie i warzywach.