Pieczeń wieprzowa faszerowana szynką i serem

Pieczeń wieprzowa faszerowana szynką i serem
Pieczeń wieprzowa nadziewana szynką i serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 697 kalorii, 68g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 49 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser gruyere, cebulę, sól koszerną i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Serem, Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Szpinakiem, oraz Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Jabłkiem.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Polędwiczki wieprzowe obficie solą i pieprzem ze wszystkich stron. Na solidnej powierzchni roboczej, pokroić pieczeń wieprzową 4 razy równomiernie, około 3/4 drogi w dół pieczeń. Owinąć każdy plasterek szynki wokół każdego plasterka sera i umieścić 1 w każdym z 4 kawałków. Zawiąż pieczeń sznurkiem kuchennym lub zabezpiecz pieczeń zamkniętą wykałaczkami. W holenderskim piekarniku podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu. Schab szybko podsmażamy, aby pieczeń nabrała koloru, ale ser się nie topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
SchabSchab
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Wyjąć pieczeń i odstawić.
4
Dodać marchew i cebulę na patelni i gotować, aż cebula są przezroczyste i warzywa są zmiękczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać mąkę i wymieszać. Deglaze z winem, i dodać pieczeń z powrotem do patelni wraz z bulionu kurczaka i tymianku. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 1 godzinę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyjmij pieczeń z patelni po ugotowaniu i zmniejsz sos na 5 minut. W międzyczasie rozgrzać dużą patelnię saute na dużym ogniu, dodać pozostałą 1 łyżkę oleju, a następnie grzyby. Wrzucić do herbu w oleju i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grzyby gotować, aż będą złote, a następnie dodać do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Śmietanę ubić do sosu. Pieczeń wieprzową pokroić w plasterki i podawać z sosem wylanym na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn