Pieczeń po chińsku z makaronem

Pieczeń po chińsku z makaronem
Pieczeń w kuchni chińskiej z makaronem jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 44g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 5,83 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz anyż Gwiaździsty, olej z orzeszków ziemnych, sherry i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kaczka Po Chińsku Z Makaronem, Schab Pieczony Po Chińsku (Char Sil), oraz Jeden garnek Fajita makaron z kluskami z cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Pieczeń posypać równomiernie pięciopalczastym proszkiem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
3
Dodać mięso na patelnię; gotować 5 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać bulion i następne 6 składników (przez anyż gwiaździsty) na patelnię; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 3 1/2 godziny lub do mięsa jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
BulionBulion
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć mięso z patelni. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Odcedzić płyn do gotowania przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj grzyby i marchewkę na patelnię; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj bok choy i 4 filiżanki reserved płyn do gotowania na patelnię. Przykryć i gotować 5 minut lub do bok choy jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
11
Drenaż. Makaron podzielić równomiernie pomiędzy 8 miseczek. Rozdrobnić mięso z 2 widelcami; ułóż 3 uncje mięsa na każdej porcji. Top każdej porcji z 2 łyżki mieszanki warzyw i 1/2 bulionu szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MakaronyMakarony
BulionBulion
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Umieścić 1 bok choy pół na każdej porcji; posypać każdą porcję z 1 1/2 łyżeczki zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Bok ChoyBok Choy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Magazyn