Pieczeń Garnkowa Karmelizowana-Cebula

Powolna kuchenka karmelizowana-pieczeń cebulowa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka musztardy dijon, brązowy cukier, piwo bezalkoholowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Wolno Gotujący Karmelizowany Gulasz Wołowy Z Cebulą, oraz Francuska zupa cebulowa z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Wołowinę gotować na oleju około 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Umieścić cebulę w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Na cebuli ułożyć wołowinę.
Pozostałe składniki wymieszać, polać wołowiną i cebulą. Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Usuń wołowinę i cebulę z kuchenki, używając łyżki szczelinowej.
Wołowinę pokroić w plasterki. Odtłuszczone tłuszcze z soków wołowych w kuchence w razie potrzeby.
Wołowinę podawać z sokami. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.