Pieczeń Garnkowa Karmelizowana-Cebula

Pieczeń Garnkowa Karmelizowana-Cebula
Powolna kuchenka karmelizowana-pieczeń cebulowa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka musztardy dijon, brązowy cukier, piwo bezalkoholowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Wolno Gotujący Karmelizowany Gulasz Wołowy Z Cebulą, oraz Francuska zupa cebulowa z karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciąć nadmiar tłuszczu z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Wołowinę gotować na oleju około 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Umieścić cebulę w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
5
Na cebuli ułożyć wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
6
Pozostałe składniki wymieszać, polać wołowiną i cebulą. Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
7
Usuń wołowinę i cebulę z kuchenki, używając łyżki szczelinowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
8
Wołowinę pokroić w plasterki. Odtłuszczone tłuszcze z soków wołowych w kuchence w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
9
Wołowinę podawać z sokami. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia13
Magazyn