Pieczeń Garnkowa
Pieczeń Pot jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Mieszanka octu balsamicznego, sól koszerna, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 190-200 stopni F.
Umieść szeroką, ciężką patelnię lub patelnię na dużym ogniu przez 2 minuty. W międzyczasie natrzyj obie strony mięsa solą i kminkiem. Gdy patelnia jest gorąca (naprawdę gorąca) brązowe mięso z obu stron i zdjąć z patelni.
Dodaj tyle oleju roślinnego, aby pokryć dno patelni, a następnie dodaj cebulę i czosnek. Stale mieszaj, aż cebula zmięknie.
Dodaj sok pomidorowy, ocet, oliwki i rodzynki. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć płyn o połowę. Utwórz torebkę z szeroką, wytrzymałą folią aluminiową.
Połowę zredukowanej mieszaniny ciecz/kawałek umieścić na folii, dodać pieczeń, a następnie top z pozostałą mieszaniną. Zamknąć torebkę i szczelnie owinąć kolejną kompletną warstwą folii. Gotować przez 3 do 3 1/2 godziny lub aż widelec wepchnie łatwo do mięsa.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw (jeszcze owinięty) przez co najmniej 1/2 godziny. Odetnij 1 róg torebki foliowej i spuść płyn do miski lub miarki.
Dodać kilka "chunkies" i puree z blenderem zanurzeniowym. Mięso pokroić cienko lub rozciąć widelcem.