Pieczenie z Dorie: łatwa tarta owocowa

Pieczenie z Dorie: łatwa tarta owocowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczenia z Dorie: łatwy Tart owocowy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 610 kalorii. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka truskawek, tarta skorupa, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 23 powiedzieliby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczenie z Dorie: Gourmandise, Pieczenie Z Dorie: Kokosowe Kopuły, oraz Pieczenie z Dorie: Małe puddingi chlebowe.

Instrukcje

1
Zamieszaj dżem, aby poluzować go do konsystencji do smarowania lub, jeśli jest bardzo sztywny, ogrzej go w kuchence mikrofalowej na kilka sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wytnij tyle porcji Skórki, ile potrzebujesz, połóż każdą porcję na talerzu i rozłóż dżem na ciętych kawałkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
DżemDżem
3
Hull i połowę tyle jagód, ile potrzebujesz (jeśli są naprawdę duże, możesz je ćwiartować lub pokroić), a jeśli uważasz, że ich potrzebują, wrzuć je z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Dodaj odrobinę likieru, jeśli chcesz, i wymieszaj z czarnym pieprzem, bazylią, miętą lub skórką, jeśli masz na to ochotę. (Użyj lekkiego dotyku z dodatkami-jagody są głównym wydarzeniem i wszystko inne powinno być tam tylko po to, aby poprawić ich smak.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
(z Kartonu)(z Kartonu)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Łyżka jagody i wszelkie soki, które nagromadziły się na plastry skorupy. Nie staraj się być schludny – jagody powinny przewracać się po bokach skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
Top z kremem lub podawać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Przechowywanie: podczas gdy możesz upiec skórkę wcześnie w ciągu dnia (lub, w szczypcie, dzień wcześniej) i przechowywać ją w temperaturze pokojowej, a także możesz kroić i słodzić jagody około godziny wcześniej, tarta powinna być złożona tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Sweet Tart Crust-sprawia, że wystarczy na jedną 9-calową skórkę -
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
9
Włóż mąkę, cukier i sól do miski robota kuchennego i pulsuj kilka razy, aby połączyć. Kawałki masła rozsypać na suchych składnikach i pulsować, aż masło będzie grubo pocięte—powinieneś mieć kawałki wielkości płatków owsianych, a niektóre wielkości grochu. Wymieszaj żółtko, aby je rozbić i dodaj je trochę na raz, pulsując po każdym dodaniu. Gdy jajko jest w, przetwarzać w długich impulsów-około 10 sekund każdy-aż ciasto, które będzie wyglądać ziarniste wkrótce po dodaniu jajka, tworzy grudki i twaróg. Tuż przed osiągnięciem tego etapu zmieni się dźwięk maszyny pracującej z ciastem-głowa do góry. Obróć ciasto na powierzchnię roboczą i, bardzo lekko i oszczędnie, wyrabiaj ciasto tak, aby zawierało wszelkie suche składniki, które mogły uniknąć mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki OwsianePłatki Owsiane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Aby zwinąć lub nacisnąć ciasto na patelnię: posmaruj 9-calową karbowaną patelnię z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Jeśli chcesz rozwałkować ciasto, schłodzić je przez około 2 godziny przed zrolowaniem (chyba że użyłeś zamrożonego masła i ciasto wychodzi z firmy przetwórczej i zimne, w takim przypadku możesz je zwinąć natychmiast). Uważam, że najłatwiej jest rozwałkować to ciasto między dwoma arkuszami folii z tworzywa sztucznego-upewnij się, że często odrywasz folię, aby nie została zwinięta w ciasto. Jeśli chcesz użyć metody wciskania, możesz pracować z ciastem zaraz po jego przetworzeniu. Wystarczy równomiernie nacisnąć ciasto na dno i na boki patelni. Nie naciskaj zbyt mocno - wciśnij skórkę tak, aby krawędzie kawałków przylegały do siebie, ale nie naciskaj tak mocno, aby skórka straciła swoją kruchą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Przed pieczeniem zamrozić skórkę na co najmniej 30 minut, najlepiej dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
13
Aby w pełni upiec skorupę: umieść stojak w piekarniku i rozgrzej piekarnik do 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Posmaruj błyszczącą stronę kawałka folii aluminiowej (lub użyj folii nieprzywierającej) i dopasuj folię, masłem do dołu, szczelnie do skorupy. (Ponieważ zamroziłeś skórkę, możesz ją upiec bez ciężarów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
Umieść patelnię na blasze do pieczenia i piecz skórkę przez 25 minut. Ostrożnie zdjąć folię. Jeśli skórka wydmuchała się, naciśnij ją delikatnie tylną łyżką (lub nakłuj czubkiem małego noża).
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
16
Piec skorupę przez kolejne 8 minut lub tak, lub dopóki nie jest twardy i złoty brąz, brązowy jest ważne słowo: blada skorupa nie ma dużo smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
17
Przenieść patelnię do stojaka i schłodzić skorupę do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
18
Przechowywanie: ciasto można zawijać i przechowywać w lodówce do 5 dni lub zamrażać do 2 miesięcy. Podczas gdy w pełni upieczoną skórkę można zapakować hermetycznie i zamrozić do 2 miesięcy, wolę zamrozić niepokrytą skórkę na patelni i upiec ją bezpośrednio z zamrażarki – ma świeższy smak. Wystarczy dodać około 5 minut do czasu pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn