Pieczenie warzyw korzeniowych i żurawinowych

Pieczenie warzyw korzeniowych i żurawinowych
Need a wegetariańska przystawka? Pieczenie warzyw korzeniowych i żurawiny może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz tymianek, masło, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Andouille kiełbasa, jarmuż i warzywa korzeniowe Piec, Root Veggie Bake, oraz Ciasto Z Warzywami Korzeniowymi dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn