Pieczenie ravioli pomidorowo-Bazyliowych z parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj pomidorowo-bazyliowe ravioli Piec z parmezanem spróbować. Ten przepis służy 45 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, zieloną cebulę, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Parmezan Pomidor Bazylia Piec, Ricotta Basil Ravioli & Sos Pomidorowy Krem, oraz Ravioli z kremowym sosem z suszonych pomidorów i bazylii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Wymieszać serek śmietankowy, mleko i przyprawy w średniej misce do wymieszania.
Dodać kolejne 3 składniki; dobrze wymieszać.
Dodać ravioli; mieszać delikatnie, aby równomiernie pokryć.
Łyżka do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia rozpylonego sprayem do gotowania; przykryć.
Piec 30 min., posypać parmezanem przez ostatnie 5 min.