Pieczenie Makaronu Z Wędzonym Serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj makaronu z wędzonym serem. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz makaron penne), bazylia, śmietana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj British Cheese Board-Gloucester cheese, chicken and vegetable pasta bake, Kiełbasa Wędzona & Makaron Z Serem, oraz Makaron muszkatołowy z wędzonym łososiem i serem śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podgrzać sos marinara w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać sól, pieprz, i szpinak, mieszając do mieszania; gotować przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z ugotowanym makaronem.
Łyżka połowę mieszanki makaronu do 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Połączyć śmietanę, wędzony ser i bazylia; rozprowadzić na mieszaninie makaronu w naczyniu. Łyżka pozostałej mieszanki makaronu na mieszaninie śmietany; posypać równomiernie Parmigiano-Reggiano.
Piec w 350 przez 25 minut lub do bąbelków.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.