Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj makaronu z wędzonym serem. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 17g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz makaron penne), bazylia, śmietana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj British Cheese Board-Gloucester cheese, chicken and vegetable pasta bake, Kiełbasa Wędzona & Makaron Z Serem, oraz Makaron muszkatołowy z wędzonym łososiem i serem śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sól Do Obramowania Szkła
3
Drenaż.
4
Podgrzać sos marinara w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodać sól, pieprz, i szpinak, mieszając do mieszania; gotować przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sól Do Obramowania Szkła
6
Zdjąć z ognia; wymieszać z ugotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
7
Łyżka połowę mieszanki makaronu do 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Połączyć śmietanę, wędzony ser i bazylia; rozprowadzić na mieszaninie makaronu w naczyniu. Łyżka pozostałej mieszanki makaronu na mieszaninie śmietany; posypać równomiernie Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Wędzony
Parmigiano Reggiano
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem