Pieczenie makaronu z kiełbasą i szpinakiem
Kiełbasa ragu & szpinak Pasta Piec może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 781 kalorii, 38g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. 110 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka kiełbasek wieprzowych, passata, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Kiełbasa Szpinak Makaron Piec, Włoska Kiełbasa Szpinak Makaron Piec, oraz Pieczone Grzyby Szpinak Kiełbasa Alfredo Makaron Piec.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię i przy pomocy drewnianej łyżki rozgrzać kiełbaski.
Wylać tłuszcz z patelni, wymieszać z passatą, doprowadzić do wrzenia, następnie dodać oregano i doprawić. Dusić 10 min.
Makaron gotować przez 2 min mniej niż mówi opakowanie, zarezerwować trochę wody do gotowania, następnie odcedzić, schłodzić pod zimną wodą i ponownie odcedzić. W międzyczasie zalej szpinak w durszlaku czajnikiem wrzącej wody, aby zwiędł, a następnie wyciśnij całą wodę.
Makaron wymieszać z sosem serowym i odrobiną wody, aby poluzować. Sezonu.
W dużym naczyniu dodaj sos mięsny, następnie szpinak, gałkę muszkatołową i przyprawę. Następnie dodaj jedną trzecią parmezanu, serowy makaron, więcej gałki muszkatołowej i wreszcie resztę sera. Owinąć i zamrozić. Rozmrażać w temperaturze pokojowej przez około 8 godzin.
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Piec 40-45 minut, aż naczynie będzie gorące i złociste.