Pieczenie chleba: rumiane masło i parmezan Grissini
Pieczenie chleba: rumiane masło i parmezan Grissini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 72. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 21 kalorii. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, cukier, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pieczenie Chleba: Na Noc Parmezan Żytni, Smażone Masło I Parmezan Acorn Squash Wedges, oraz Kurczak Milanese z zielenią wiosenną i parmezanem z rumianym masłem Orzo.
Instrukcje
W misce z was stand mikser, połączyć około 2 szklanki mąki chlebowej, woda, drożdże, i cukier. Wymieszać do połączenia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
W międzyczasie podgrzewaj masło na małej patelni, aż zacznie brązowieć i zacznie pachnieć orzechowo - uważaj, aby nie spalić. Zdjąć patelnię z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Dodaj pozostałą mąkę, wraz z ostudzonym masłem, solą i parmezanem do ciasta w misce miksera stojącego. Zagniataj hakiem ciasta, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne. Przykryć i odstawić na 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni i zmyj powierzchnię roboczą. Są one łatwiejsze do rozwałkowania, jeśli podzielisz ciasto na kilka kawałków.
Zwiń swój pierwszy kawałek do 8 cali wysokości 1/8 cala grubości i tak szerokiej, jak trzeba, aby osiągnąć te inne wymiary. Z pizzy lub ciasta cutter - lub ostrym nożem-przyciąć 1/2 cala od góry i dołu ciasta, i przyciąć lewą i prawą stronę do kwadratu je off.
Ciasto pokroić pionowo w paski o szerokości około 1/4 cala i umieścić na blasze do pieczenia, pozostawiając miejsce między nimi. Gdy umieścisz je na prześcieradle, prawdopodobnie rozciągną się do około 9 cali - to dobrze. Możesz zostawić je płaskie lub, jeśli wolisz, skręcić je w spiralę. Kontynuuj toczenie i cięcie, aż zużyjesz całe ciasto.
Piec, aż będą lekko rumiane, chrupiące i całkowicie suche-około 25 minut.
Niech ostygną całkowicie na stojaku.