Pieczenie chleba: rumiane masło i parmezan Grissini

Pieczenie chleba: rumiane masło i parmezan Grissini
Pieczenie chleba: rumiane masło i parmezan Grissini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 72. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 21 kalorii. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, cukier, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Pieczenie Chleba: Na Noc Parmezan Żytni, Smażone Masło I Parmezan Acorn Squash Wedges, oraz Kurczak Milanese z zielenią wiosenną i parmezanem z rumianym masłem Orzo.

Instrukcje

1
W misce z was stand mikser, połączyć około 2 szklanki mąki chlebowej, woda, drożdże, i cukier. Wymieszać do połączenia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W międzyczasie podgrzewaj masło na małej patelni, aż zacznie brązowieć i zacznie pachnieć orzechowo - uważaj, aby nie spalić. Zdjąć patelnię z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj pozostałą mąkę, wraz z ostudzonym masłem, solą i parmezanem do ciasta w misce miksera stojącego. Zagniataj hakiem ciasta, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne. Przykryć i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni i zmyj powierzchnię roboczą. Są one łatwiejsze do rozwałkowania, jeśli podzielisz ciasto na kilka kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Zwiń swój pierwszy kawałek do 8 cali wysokości 1/8 cala grubości i tak szerokiej, jak trzeba, aby osiągnąć te inne wymiary. Z pizzy lub ciasta cutter - lub ostrym nożem-przyciąć 1/2 cala od góry i dołu ciasta, i przyciąć lewą i prawą stronę do kwadratu je off.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Ciasto pokroić pionowo w paski o szerokości około 1/4 cala i umieścić na blasze do pieczenia, pozostawiając miejsce między nimi. Gdy umieścisz je na prześcieradle, prawdopodobnie rozciągną się do około 9 cali - to dobrze. Możesz zostawić je płaskie lub, jeśli wolisz, skręcić je w spiralę. Kontynuuj toczenie i cięcie, aż zużyjesz całe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec, aż będą lekko rumiane, chrupiące i całkowicie suche-około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Niech ostygną całkowicie na stojaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn