Pieczenie Chleba: Lekkie Bułeczki Rye Burger

Pieczenie Chleba: Lekkie Bułeczki Rye Burger
Przepis Pieczenie chleba: lekkie bułki Rye Burger może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 3 godziny. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 43 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki żytniej, mąki chlebowej, jogurtu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lekkie Bułeczki Brioche Burger, Pieczenie Chleba: Słodkie Bułeczki, oraz Pieczenie Chleba: Szybkie Bułki Maślane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wodę, jogurt, mąkę żytnią i drożdże w misce miksera stojącego. Wymieszać do połączenia (jest w porządku, jeśli nie jest gładka) i odstawić na 10 minut, aż będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder, W Razie Potrzeby (ok.Cukier Puder, W Razie Potrzeby (ok.
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodać mąkę chlebową i sól, zagniatać hakiem do ciasta, aż ciasto będzie gładkie i bardzo elastyczne. Będzie lepki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodaj olej i kontynuuj ugniatanie, aż cały olej zostanie włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Mąka powierzchni roboczej i włączyć ciasto. Ciasto zagnieść krótko, a następnie uformować w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
5
Skropić oliwą do herbu, ale z powrotem w misce. Przykryj miskę folią i odstaw na bok, aż podwoi się jej rozmiar, około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni i posyp mąkę kukurydzianą na blasze do pieczenia (lub wyłóż pergaminem, jeśli wolisz). Mąkę powierzchnię roboczą i zagnieść ciasto krótko wybić powietrze. Podzielić na 15 sztuk. Uformuj każdy kawałek w kulkę, a następnie spłaszcz kulki w dyski, upewniając się, że są cieńsze w środku niż na krawędziach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
7
Umieść dyski na blasze do pieczenia, przykryć folią i odstawić do podwojenia wielkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
8
Gdy ciasto podwoi się, zdjąć folię i piec w temperaturze 350 stopni, aż ładnie rumiane, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
9
Wyjmij bułki z patelni i pozwól im całkowicie ostygnąć na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia7
Magazyn