Pieczenie Chleba: Bułeczki Z Serem Indiana
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.41 za porcję. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, płatki ziemniaczane instant, szynkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczenie Chleba: Słodkie Bułeczki, Pieczenie Chleba: Bułeczki Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Pieczenie Chleba: Szybkie Bułki Maślane.
Instrukcje
Włóż wszystkie składniki ciasta z wyjątkiem wody i oliwy z oliwek do miski robota kuchennego. Pulsuj kilka razy, aby rozprowadzić składniki, a następnie pozostaw procesor włączony.
Dodaj wodę powoli przez rurę zasilającą, tak szybko, jak mąka może wchłonąć wodę. Pozostaw go uruchomiony, aż utworzy piłkę. Wyłącz procesor i sprawdź, czy ciasto jest elastyczne. Będzie lepki. Jeśli ciasto nie jest elastyczne, Kontynuuj przetwarzanie w 30-sekundowej serii, sprawdzając ciasto za każdym razem. Jeśli zacznie czuć ciepło w dotyku, pozostaw go na 5 minut, aby ostygł przed kontynuowaniem przetwarzania. Gdy ciasto jest wystarczająco elastyczne, wyjąć ciasto z procesora, uformować je w kulkę, skropić odrobiną oliwy z oliwek i włożyć do miski. Przykryć miskę folią i odstawić do wyrośnięcia, aż podwoi się jej rozmiar, około godziny.
Posypać mąkę kukurydzianą na blasze do pieczenia i rozgrzać piekarnik do 300 stopni. Tak, 30
Gdy bułki wzrosły, mąki powierzchni roboczej i włączyć ciasto się. Zagnieść krótko, a następnie podzielić na 8 kawałków. Uformuj każdą z nich w kulkę, a następnie spłaszcz każdą kulkę w dysk. Rozciągnij każdy dysk do około 4 cali średnicy.
Składniki nadzienia umieścić na środku ciasta z mięsem na górze i na dole.
Następnie podciągnij boki, aby spotkać się w centrum i naciśnij, aby uszczelnić szwy.
Umieść bułki szew stronie w dół na przygotowanej blasze do pieczenia. Bułki przykryć folią i odstawić do wyrośnięcia, około 35 minut. Gdy bułki wzrosły, piec w 300 stopni, aż bułki są ledwo rumiane, o 40 protokół.
Bułki wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku, następnie schłodzić lub zamrozić.
Aby zakończyć pieczenie par pieczone bułki, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni, i piec bułki, aż będą ładnie rumiane, o 15 protokół. Na mrożone bułeczki najpierw rozmrożcie, a potem upieczcie.