Pieczeń z karmelizowaną cebulą

Pieczeń z karmelizowaną cebulą
Karmelizowana pieczeń cebulowa to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 4 porcji. Ta przystawka ma 1006 kalorii, 90 g białka i 56 g tłuszczu na porcję. Za 5,38 USD za porcję ten przepis pokrywa 42% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Mieszanka musztardy dijon, oliwy z oliwek, grubo mielonego pieprzu i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 68% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pieczeń z karmelizowaną cebulą w powolnej kuchence, Pieczeń wołowa, Karmelizowana cebula, Havarti i kanapka z rukolą na bułce Focaccia oraz Pieczeń z czosnkiem.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników; odłożyć na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Posyp pieczeń cebulą, solą i pieprzem. Na dużej patelni obsmaż mięso na oleju ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Umieścić cebulę i smażyć w 5-qt. powolna kuchenka; wlać na wierzch mieszaninę piwa. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Wyjmij pieczeń i cebulę i trzymaj w cieple. Odtłuszczaj tłuszcz z soków kuchennych; przenieś 2 szklanki do małego rondla. Doprowadzić płyn do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
5
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; stopniowo wrzucaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karton Mrożonej Bitej śmietany RozmrożonyKarton Mrożonej Bitej śmietany Rozmrożony
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
6
Podawać z połową pieczeni i cebulą. Pozostałą pieczeń, cebulę i soki z gotowania zachowaj na zupę warzywno-wołowo-jęczmienną (przepis znajdziesz także w Wyszukiwarce przepisów) lub zachowaj do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
JęczmieńJęczmień
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Wołowina Peklowana, Pokrojona W KostkęWołowina Peklowana, Pokrojona W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn