Pieczeń z karmelizowaną cebulą

Pieczeń z karmelizowaną cebulą
Karmelizowana pieczeń cebulowa to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 4 porcji. Ta przystawka ma 1006 kalorii, 90 g białka i 56 g tłuszczu na porcję. Za 5,38 USD za porcję ten przepis pokrywa 42% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Mieszanka musztardy dijon, oliwy z oliwek, grubo mielonego pieprzu i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 68% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pieczeń z karmelizowaną cebulą w powolnej kuchence, Pieczeń wołowa, Karmelizowana cebula, Havarti i kanapka z rukolą na bułce Focaccia oraz Pieczeń z czosnkiem.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników; odłożyć na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posyp pieczeń cebulą, solą i pieprzem. Na dużej patelni obsmaż mięso na oleju ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieścić cebulę i smażyć w 5-qt. powolna kuchenka; wlać na wierzch mieszaninę piwa. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Wyjmij pieczeń i cebulę i trzymaj w cieple. Odtłuszczaj tłuszcz z soków kuchennych; przenieś 2 szklanki do małego rondla. Doprowadzić płyn do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; stopniowo wrzucaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podawać z połową pieczeni i cebulą. Pozostałą pieczeń, cebulę i soki z gotowania zachowaj na zupę warzywno-wołowo-jęczmienną (przepis znajdziesz także w Wyszukiwarce przepisów) lub zachowaj do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
JęczmieńJęczmień
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn