Pieczeń wołowa z kawą

Pieczeń wołowa z kawą
Pieczeń wołowa z kawą wymaga około 3 godziny i 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 559 kalorii, 58g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.98 za porcję. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś chuck roast, wodę, mocną kawę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mocną kawę, można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kawa Pieczeń Wołowa, Pieczeń Wołowa O Smaku Kawowym, oraz Kawa Wolno Gotowana Pieczeń Wołowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej powolną kuchenkę do niskiego ustawienia lub rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Za pomocą ostrego noża wykonaj 5 lub 6 głębokich szczelin wokół góry i boku pieczenia. Wciśnij całe ząbki czosnku do szczelin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Umieść mięso w powolnej kuchence lub patelni o wymiarach 10x15 cali i polej mięso kawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Gotować w powolnej kuchence na niskim ustawieniu przez 6 do 8 godzin lub piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 2 do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Po upieczeniu wyjąć z wolnej kuchenki lub piekarnika i wlać kapiele do małego rondla na średnim ogniu. W osobnej małej misce połącz skrobię kukurydzianą i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Dobrze wymieszać i dodawać powoli do kapiących, ciągle mieszając. Dusić do zgęstnienia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn