Pieczarkowy Tortellini z rukolą i chrupiącą Prosciutto
Pieczarkowe Tortellini z rukolą i chrupiącą Prosciutto może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 225 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś liście rukoli, pieprz, suszone pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Tortellini Z Rukolą I Chrupiącą Prosciutto, Sałatka z truskawkami i rukolą z chrupiącą Prosciutto, oraz Fettuccine z serem pleśniowym, rukolą i chrupiącą Prosciutto.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżka oleju na dużej patelni na średnim ogniu; dodać prosciutto, i gotować 1 do 2 minut na stronie lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przełożyć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Rozgrzać 2 łyżki oleju na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę, i smażyć o 3 protokół lub do miękkości.