Pieczarkowy Stek Z Cebuli

Pieczarkowy Stek Z Cebuli
Pieczarka cebula Flank stek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 4 i kosztuje $5.7 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Walentynki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, stek z boku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, możesz śledzić to danie główne z Pinot Noir Brownies jako deser. Z łyżką wynik 71% to danie jest solidne. Spróbuj Stek Z Flanki Z Cebulą, Stek z flanki z sosem grzybowym, oraz Stek z flanki w sosie winnym grzybowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mikrofalówka cytryna i limonka w małej misce, aby uwolnić olejki eteryczne i odstawić, aż będą wystarczająco chłodne, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj sos sojowy i ocet do blendera, wymień pokrywkę i włącz blender. Przez otwór paszowy dodaj po jednym czosnku, zmielone ząbki, rozmaryn, tymianek i czarny pieprz. Połowę cytryny i limonki i pozostawiając Blender uruchomiony, wycisnąć sok z każdego przez otwór paszowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki MieloneGoździki Mielone
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Stek z flanki umieścić w niereaktywnym pojemniku, dodać marynatę i posmarować stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Polać sosem barbecue i rozłożyć na warstwę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
5
Rozgrzej grill i usmaż z każdej strony steku. Gotuj do pożądanego poziomu sprawności i przełóż na deskę do krojenia, aby odpocząć przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Rozgrzać olej z pestek winogron na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać cebulę i smażyć aż przezroczyste, następnie dodać grzyby i smażyć, aż zaczną rezygnować swoje soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Dodaj czerwone Wino i pozwól większości z nich wyparować. W małej misce ubić wodę i bazę wołową i dodać do patelni. Pozwala zmniejszyć o połowę. Doprawić solą i pieprzem do smaku, zdjąć z ognia i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Baza WołowaBaza Wołowa
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Stek pokroić w paski o grubości 1/4 cala i ułożyć na talerzu. Łyżka sosu z pieczarek cebulowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Tudor Win tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 75 dolarów za butelkę.
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Ziemisty w przyjemny sposób-owocowy charakter jest bliższy śliwce niż wiśniom. Usta są słodkie i pyszne z nutami coli i pieczenia chleba.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn