Pieczarkowy Stek Z Cebuli

Pieczarkowy Stek Z Cebuli
Pieczarka cebula Flank stek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 4 i kosztuje $5.7 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Walentynki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, stek z boku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, możesz śledzić to danie główne z Pinot Noir Brownies jako deser. Z łyżką wynik 71% to danie jest solidne. Spróbuj Stek Z Flanki Z Cebulą, Stek z flanki z sosem grzybowym, oraz Stek z flanki w sosie winnym grzybowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mikrofalówka cytryna i limonka w małej misce, aby uwolnić olejki eteryczne i odstawić, aż będą wystarczająco chłodne, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj sos sojowy i ocet do blendera, wymień pokrywkę i włącz blender. Przez otwór paszowy dodaj po jednym czosnku, zmielone ząbki, rozmaryn, tymianek i czarny pieprz. Połowę cytryny i limonki i pozostawiając Blender uruchomiony, wycisnąć sok z każdego przez otwór paszowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki MieloneGoździki Mielone
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Stek z flanki umieścić w niereaktywnym pojemniku, dodać marynatę i posmarować stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
4
Polać sosem barbecue i rozłożyć na warstwę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Rozgrzej grill i usmaż z każdej strony steku. Gotuj do pożądanego poziomu sprawności i przełóż na deskę do krojenia, aby odpocząć przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Rozgrzać olej z pestek winogron na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać cebulę i smażyć aż przezroczyste, następnie dodać grzyby i smażyć, aż zaczną rezygnować swoje soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodaj czerwone Wino i pozwól większości z nich wyparować. W małej misce ubić wodę i bazę wołową i dodać do patelni. Pozwala zmniejszyć o połowę. Doprawić solą i pieprzem do smaku, zdjąć z ognia i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Baza WołowaBaza Wołowa
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Stek pokroić w paski o grubości 1/4 cala i ułożyć na talerzu. Łyżka sosu z pieczarek cebulowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Tudor Win tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 75 dolarów za butelkę.
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Ziemisty w przyjemny sposób-owocowy charakter jest bliższy śliwce niż wiśniom. Usta są słodkie i pyszne z nutami coli i pieczenia chleba.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn