Pieczarkowy Kurczak Nadziewany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj nadziewanego kurczaka z grzybami. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 438 kalorii, 38g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 55 fanów. Jeśli masz pieczarki, połówki piersi kurczaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj Pieczarkowa kanapka z grillowanym serem (aka The Mushroom Melt), Panini Z Grzybami, oraz Tuna Mushroom Melt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Masło ciepła na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i grzyby z solą i pieprzem, aż grzyby są ciemne i soczyste, o 5 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj z bułką tartą. Odstawić.
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między dwoma arkuszami ciężkiego plastiku (zamykane torby zamrażarki działają dobrze) na solidnej, równej powierzchni. Mocno wbić kurczaka gładką stroną młotka mięsnego do grubości około 1/4 cala.
Połóż spłaszczoną pierś kurczaka na powierzchni roboczej i połóż plasterek szynki na kurczaku. Łyżka około 3 łyżek farszu grzybowego na piersi kurczaka, a na wierzch około 2 1/2 łyżki sera Havarti.
Zawiń pierś kurczaka wokół farszu, zawiń 2 plastry boczku mocno wokół każdej rolki i zabezpiecz wykałaczkami.
Umieść bułki w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kurczak nie będzie już różowy, a farsz stopi się i rozgrzeje, około 35 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka rolki powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Wyjmij roladki z kurczaka z piekarnika i umieść stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła brojlerów piekarnika. Włącz brojlery, i smażyć bułki, aż boczek jest brązowy, 5 do 10 więcej minut.