Thai Red Curry Wołowina I Bakłażan

Thai Red Curry Wołowina I Bakłażan
Need a bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne FODMAP danie główne? Thai Red Curry wołowina i bakłażan może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Ten przepis od Williams Sonoma ma 1 fanów. Jeśli masz do 2 thai bird chili lub, ryż jaśminowy, new york stek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mleko kokosowe w puszkach, możesz śledzić to danie główne z Zdrowe Tarty Limonkowe jako deser. Jest to raczej tanie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tajskie czerwone Curry z warzywami, Tajskie czerwone Curry bakłażan i musztarda, oraz Tajskie Curry z kurczakiem i bakłażanem (bakłażanem) .

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 2012Ten rocznik 2011 jest szczególnie szczegółowy i zgryźliwy i wydaje się smakować każdy kamyk i każdy lee. Lekkie, ale długie, jak woda źródlana lub wysokogórskie białe wino, o dużym potencjale starzenia.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W19 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn