Pieczarkowo-Pesto Pizza Z Grilla

Pieczarkowo-Pesto Pizza Z Grilla
Pieczarkowo-Pesto Grillowana Pizza wymaga mniej więcej 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz oliwę z oliwek, grzyby, klasyczną skórkę do pizzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Grillowana pizza z pieczarkowym Pesto i serem Fontina, Serowy Margarita Pizza Hummus z grillowanym pieczywem do pizzy Pesto, oraz Cztery Pieczarkowe Pesto Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy do gotowania pośredniego zgodnie z zaleceniami producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
W 8-calowej patelni, podgrzać 3 łyżeczki oleju na średnim ogniu. Grzyby gotować w oleju 4 do 6 minut, często mieszając, aż płyn się wchłonie; w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wytnij 18x12-calowy arkusz folii o dużej wytrzymałości; spryskaj sprayem do gotowania. Rozwiń ciasto; umieść na rozpylonej folii. Wyciśnij ciasto rękami, aby uformować prostokąt o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Wymieszaj ciasto z pozostałą 1 łyżeczką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Obróć ciasto do góry nogami na stojaku do grilla i odklej folię. W przypadku grilla gazowego dwupalnikowego umieścić na nieogrzewanej stronie. W przypadku jednopalnikowego grilla gazowego umieść na grillu na małym ogniu. W przypadku grilla węglowego umieść na patelni ociekowej umieszczonej obok średnich węgli. Gotować 3 do 5 minut lub aż dno ciasta jest złoty kolor. Obróć ciasto; grilluj od 1 do 2 minut dłużej lub do momentu, aż dno się ustawi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Ostrożnie wyjąć skórkę z grilla i umieścić na folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Posmaruj skórkę pesto, wierzch z grzybami i serem. Zwrot pizzy na folii do grillowania podgrzanego do średniej temperatury. Gotować 3 do 5 minut lub aż skorupa jest dokładnie gotowane i ser topi. Top z bazylią, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn