Ten wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 1,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Mieszanka soku z limonki, kolendry, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zrób własny kozi ser na kozi ser, kiełbasę i grzyby (lub pizzę!), Hiszpańska oliwa z oliwek Tortas / Tortas de Aceite, oraz Tortas z grilla (Tortas de salchicha) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Czosnek umieścić w małym, głębokim naczyniu do pieczenia i wymieszać z oliwą z oliwek, sokiem z limonki i 1 łyżeczką soli. Przykryć i piec około 30 minut, aż czosnek będzie miękki i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Zwiększ temperaturę piekarnika do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Połączyć wszystkie grzyby w 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia i wrzucić z pieczonego czosnku i 1 łyżeczka soli. Przykryć folią i piec 10 minut. Odsłaniać i piec przez około 35 minut dłużej, aż grzyby będą miękkie i złociste. Wymieszać posiekaną kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
5
Zeskrobać część chleba ze środka bułek i ustawić rolki na dużej blasze do pieczenia, Wyciąć Boki do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
6
Rozłóż grzyby na bułkach i piecz przez około 5 minut, aby chrupiące bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Rozłóż rukolę i salsę na jednej połowie bułek, a kozi ser na drugiej. Zamknąć kanapki i piec przez około 5 protokół, aż gorące i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym