Pieczarkowo-kozi ser tortowy
Ten wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 1,01 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Mieszanka soku z limonki, kolendry, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zrób własny kozi ser na kozi ser, kiełbasę i grzyby (lub pizzę!), Hiszpańska oliwa z oliwek Tortas / Tortas de Aceite, oraz Tortas z grilla (Tortas de salchicha) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek umieścić w małym, głębokim naczyniu do pieczenia i wymieszać z oliwą z oliwek, sokiem z limonki i 1 łyżeczką soli. Przykryć i piec około 30 minut, aż czosnek będzie miękki i złoty.
Zwiększ temperaturę piekarnika do 40
Połączyć wszystkie grzyby w 9-by-13-calowe naczynie do pieczenia i wrzucić z pieczonego czosnku i 1 łyżeczka soli. Przykryć folią i piec 10 minut. Odsłaniać i piec przez około 35 minut dłużej, aż grzyby będą miękkie i złociste. Wymieszać posiekaną kolendrę.
Zeskrobać część chleba ze środka bułek i ustawić rolki na dużej blasze do pieczenia, Wyciąć Boki do góry.
Rozłóż grzyby na bułkach i piecz przez około 5 minut, aby chrupiące bułki.
Rozłóż rukolę i salsę na jednej połowie bułek, a kozi ser na drugiej. Zamknąć kanapki i piec przez około 5 protokół, aż gorące i chrupiące.
Kanapki pokroić na pół i podawać.