Pieczarki Wolno Gotowane
Pieczarki wolno gotowane to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grzybów, masło, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wolno gotowany gulasz wołowy (z grzybami i warzywami), Czerwone Tofu z pieczarkami, oraz Seviche z pieczarkami i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wszystkie składniki do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, utrzymując powolne wrzenie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 4 godziny lub aż płyn zmniejszy się do około 1 szklanki.