Pieczone grzyby z dynią-Chipotle Polentan to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $7.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz miód, puree z dyni, sól morska i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chipotle pieczona dynia, grzyby i jarmuż Quesadillas z Chipotle Dynia Creman i Salsa jarmuż, Kremowa Polenta z pieczarkami, oraz Miski z szałwii Polenta z pieczoną brukselką i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. Wrzuć grzyby z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnkiem, szałwią, solą i pieprzem i piecz 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do Podania
2
W międzyczasie podgrzej puree z dyni w małym garnku na średnim ogniu z odrobiną wywaru z kurczaka, aby go przerzedzić. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Pozostałe wywar zagotować w rondlu i ubić chipotle w adobo, sosie i polencie. Ubijaj polentę, aż oderwie się od boków garnka, a następnie wymieszaj masło i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Z Puszki Chiles W Adobo
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Dynia Konserwowa
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Połączyć dynię i polentę i podawać w płytkich miseczkach. Top z pieczonych grzybów i udekorować pepitas i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu