Pieczarki Owinięte Pancettą
Pieczarki owinięte pancettą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 253 kalorie, 10g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grzybów, soli i świeżo zmielonego pieprzu, liści szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarki Owinięte Pancettą, Pancetta-Wrapped Radicchio, oraz Figi Owinięte Pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć i odrzucić twarde lub przebarwione końce łodygi z grzybów.
Pieczarki lekko posypać solą i pieprzem.
Ułożyć liść szałwii na wierzchu każdego grzyba, a następnie owinąć liść grzybów i szałwii pancettą. (Jeśli używasz zwykłego boczku, przeciąć każdy pasek na pół, aby uformować dwa krótsze paski i owinąć każdy grzyb krótkim paskiem.) W razie potrzeby pozostaw czubek liści szałwii wystający z opakowania. Grzyb włóczni z wykałaczką, zabezpieczającą zewnętrzny koniec pancetty i pozostawiającą wykałaczkę wystającą do użycia do serwowania. Równomiernie miejsce owinięte grzyby w 10-przez 15-calowy nonstick patelni do pieczenia.
Piec w regularnym lub konwekcyjnym piekarniku 400, aż większość pancetta będzie chrupiąca i rumiana, o 25 protokół (patrz UWAGI).
Podawać na gorąco, zostawiając wykałaczki.