Pieczarki Owinięte Pancettą

Pieczarki Owinięte Pancettą
Pieczarki owinięte pancettą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 253 kalorie, 10g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grzybów, soli i świeżo zmielonego pieprzu, liści szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarki Owinięte Pancettą, Pancetta-Wrapped Radicchio, oraz Figi Owinięte Pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć i odrzucić twarde lub przebarwione końce łodygi z grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2
Pieczarki lekko posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Ułożyć liść szałwii na wierzchu każdego grzyba, a następnie owinąć liść grzybów i szałwii pancettą. (Jeśli używasz zwykłego boczku, przeciąć każdy pasek na pół, aby uformować dwa krótsze paski i owinąć każdy grzyb krótkim paskiem.) W razie potrzeby pozostaw czubek liści szałwii wystający z opakowania. Grzyb włóczni z wykałaczką, zabezpieczającą zewnętrzny koniec pancetty i pozostawiającą wykałaczkę wystającą do użycia do serwowania. Równomiernie miejsce owinięte grzyby w 10-przez 15-calowy nonstick patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Piec w regularnym lub konwekcyjnym piekarniku 400, aż większość pancetta będzie chrupiąca i rumiana, o 25 protokół (patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać na gorąco, zostawiając wykałaczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn