Pieczarki Owinięte Pancettą

Pieczarki Owinięte Pancettą
Pieczarki owinięte pancettą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 253 kalorie, 10g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grzybów, soli i świeżo zmielonego pieprzu, liści szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarki Owinięte Pancettą, Pancetta-Wrapped Radicchio, oraz Figi Owinięte Pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyciąć i odrzucić twarde lub przebarwione końce łodygi z grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
2
Pieczarki lekko posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
3
Ułożyć liść szałwii na wierzchu każdego grzyba, a następnie owinąć liść grzybów i szałwii pancettą. (Jeśli używasz zwykłego boczku, przeciąć każdy pasek na pół, aby uformować dwa krótsze paski i owinąć każdy grzyb krótkim paskiem.) W razie potrzeby pozostaw czubek liści szałwii wystający z opakowania. Grzyb włóczni z wykałaczką, zabezpieczającą zewnętrzny koniec pancetty i pozostawiającą wykałaczkę wystającą do użycia do serwowania. Równomiernie miejsce owinięte grzyby w 10-przez 15-calowy nonstick patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Piec w regularnym lub konwekcyjnym piekarniku 400, aż większość pancetta będzie chrupiąca i rumiana, o 25 protokół (patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Podawać na gorąco, zostawiając wykałaczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn