Pieczarki Nadziewane Ziołami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantne pieczarki Nadziewane ziołami spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 56 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz serek śmietankowy, liście pietruszki, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Pieczarki Faszerowane, Pikantne Pieczarki Faszerowane, oraz Pikantne Serowe Pieczarki Nadziewane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Usunąć łodygi z grzybów. Posiekać tyle łodyg, aby 1 filiżanka. Roztopić 2 łyżki margaryny w rondlu.
Topy grzybków posmarować margaryną, ułożyć górną stronę na płytkiej patelni do pieczenia i ułożyć spody czapek.
Pozostałą margarynę podgrzać w tym samym rondlu.
Dodaj posiekane łodygi grzybów, cebulę i czosnek i gotuj do miękkości. Wymieszać serek śmietankowy, w razie potrzeby połączyć widelcem.
Dodać parmezan, natkę pietruszki i farsz ziołowy.
Dokładnie wymieszać. Łyżka około 1 łyżki mieszanki farszu do każdej czapki grzybowej.