Pieczarki Nadziewane Wołowiną
Pieczarki Nadziewane wołowiną mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 25 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, bułka tarta, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 11%. Spróbuj Balsamiczne Glazurowane Pieczarki Nadziewane Wołowiną, Grillowane burgery wołowe faszerowane Provolone i pieczarkami, oraz Burgery wołowe Nadziewane gorgonzolą z Podsmażonymi grzybami i karmelizowaną marmoladą z czerwonej cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć łodygi z grzybów; posiekać łodygi. Odstaw czapki grzybowe na bok.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać szalotki i czosnek, i smażyć 2 do 3 protokół.
Dodaj łodygi grzybów i smażyć 4 minuty lub do miękkości.
Wyjąć z ognia; wymieszać z rostbefem i kolejne 4 składniki.
Doprowadzić bulion do wrzenia w holenderskim piekarniku; zmniejszyć ogień.
Dodaj czapki grzybowe partiami i gotuj na wolnym ogniu każdą partię 3 minuty.
Dobrze spuścić. Łyżka mieszanki wołowiny równomiernie do czapek.
Posypać bułką tartą i umieścić na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów.
Pieczarki nadziewane pieczarkami 5 1/2 cala od ciepła przez 3 minuty.
Dekorować, w razie potrzeby.