Pieczarki Nadziewane karczochami i serem
Pieczarki Nadziewane karczochami i serem to bezglutenowy i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 16G tłuszczu i w sumie 184 kalorii. Za $1.21 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka garści liści pietruszki, sera asiago, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. 16 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 62%. Podobne przepisy obejmują Pieczarki Nadziewane karczochami i serem, Pieczarki Nadziewane Karczochami, oraz Pieczarki Nadziewane Szpinakiem Z Karczocha.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść grzyby w dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Powinna to zrobić mżawka w wystarczającej ilości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aby pokryć około 1/4 szklanki. Potrząśnij grzybami, aby pokryć i rozsyp na blasze do ciastek. Piecz 10 minut, okrągłą stroną do góry. Dopraw solą i pieprzem i odwróć. Wymieszaj odsączone ćwiartki karczochów z mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnkiem, gałką muszkatołową, tymiankiem, tartym serem i pietruszką. Obficie napełnij czapki grzybowe, zbierając nadzienie. Posyp karczochy posiekanym serem Asiago i wróć do piekarnika. Gotuj grzyby 5 minut więcej, aby stopić ser i ustawić nadzienie.