Pieczarki Nadziewane karczochami i serem

Pieczarki Nadziewane karczochami i serem
Pieczarki Nadziewane karczochami i serem to bezglutenowy i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 16G tłuszczu i w sumie 184 kalorii. Za $1.21 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka garści liści pietruszki, sera asiago, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. 16 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 62%. Podobne przepisy obejmują Pieczarki Nadziewane karczochami i serem, Pieczarki Nadziewane Karczochami, oraz Pieczarki Nadziewane Szpinakiem Z Karczocha.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Umieść grzyby w dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Powinna to zrobić mżawka w wystarczającej ilości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aby pokryć około 1/4 szklanki. Potrząśnij grzybami, aby pokryć i rozsyp na blasze do ciastek. Piecz 10 minut, okrągłą stroną do góry. Dopraw solą i pieprzem i odwróć. Wymieszaj odsączone ćwiartki karczochów z mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnkiem, gałką muszkatołową, tymiankiem, tartym serem i pietruszką. Obficie napełnij czapki grzybowe, zbierając nadzienie. Posyp karczochy posiekanym serem Asiago i wróć do piekarnika. Gotuj grzyby 5 minut więcej, aby stopić ser i ustawić nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser AsiagoSer Asiago
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Podawaj na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn