Pieczarki Morelowe Z Groszkiem
Grzyby morelowe z groszkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz czosnek, olej roślinny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gnocchi Z Grzybami Morelowymi I Groszkiem Wiosennym, Patelnia Smażone Grzyby Morelowe, oraz Orecchiette z grzybami morelowymi i rampami.
Instrukcje
Spłucz szybko wysuszone Smalce, a następnie pozostaw je do namoczenia w 1 szklance wody na 20 do 30 minut lub do momentu, gdy będą dość miękkie; jeśli używasz świeżego, nie ma potrzeby, oczywiście, moczyć je.
Spuścić, oszczędzając moczenie cieczy, jak to zrobić. Przecedzić moczącą ciecz przez czysty kawałek szmatki i odstawić na bok.
Każdy grzyb przeciąć na pół wzdłuż.
Umieść imbir i czosnek w pojemniku robota kuchennego lub blendera.
Dodaj szklankę wody i zmiksuj, aż uzyskasz gładką pastę.
Rozgrzać olej w garnku 2-do 3-quart na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, włóż pastę z malaksera (odwróć twarz). Wymieszać i smażyć przez 1 minutę.
Dodaj kolendrę, kminek, kurkuma, i cayenne. Wymieszać i smażyć przez kolejną minutę.
Włóż mielonego pomidora. Wymieszać i smażyć przez około 3 minuty, delikatnie zmiażdżyć kawałki pomidora z tyłu łyżki mieszającej. Powinieneś skończyć z stosunkowo gładką pastą.
Teraz umieścić w Smalce, ich napięte moczenie cieczy (lub 1 szklanka wody, jeśli używasz świeże Smalce), groch, i sól. Przynieś na wolnym ogniu.
Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować delikatnie przez 10 minut.
Dodaj garam masala. Wymieszać, aby wymieszać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;