Pieczarki faszerowane szpinakiem

Pieczarki faszerowane szpinakiem
Pieczarki faszerowane szpinakiem wymagają około 45 minut od początku do końca. Za 31 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 48 kalorii , 3 g białka i 3 g tłuszczu . Ten przepis jest na 30 osób. 74 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Ten przepis z Allrecipes wymaga bułki tartej, jajka, oliwy z oliwek i parmezanu. Kilka osób naprawdę polubiło ten przystawkę. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 74% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to Pieczarki portobello faszerowane mięsem i szpinakiem z serem kozim , Pieczarki faszerowane szpinakiem i orzechami włoskimi oraz Pieczarki portobello faszerowane bez alergenów .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 190 stopni Celsjusza (375 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Lekko posmaruj oliwą z oliwek 30 foremek na muffiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
3
Posmaruj pieczarki pozostałą oliwą z oliwek ze wszystkich stron i ułóż je w foremkach na muffiny blaszkami do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Piecz pieczarki w rozgrzanym piekarniku, aż będą miękkie, około 12 minut. Podczas pieczenia pieczarek ubij jajko, sól i czosnek w misce. Wymieszaj odsączony szpinak, 1/4 szklanki parmezanu, ser gouda, ser mozzarella i bułkę tartą, aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
GoudaGouda
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
5
Wyjmij pieczarki z piekarnika i odcedź cały zgromadzony sok. Napełnij kapelusze pieczarek mieszanką szpinakową i włóż je z powrotem do foremki na muffiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Posyp pieczarki pozostałą 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
7
Włóż ponownie do piekarnika i piecz, aż farsz będzie gorący i złocistobrązowy, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia12
Magazyn