Pieczarki Nadziewane krabami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 442 kalorie, 29g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Faszerowane pieczarki z krabem, Pieczarki Faszerowane Krabem, oraz Pieczarki Faszerowane Krabem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Połącz mięso krabowe, ser śmietankowy, pietruszkę, zieloną cebulę i parmezan. Doprawić domową przyprawą, do smaku. Nakrętki grzybowe wymieszać z masą i ułożyć bułką tartą. Spryskaj szczyty nieprzywierającym sprayem, aby pomóc im brązowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Cały Imbir, Rozgnieciony
żółta Cebula, Obrana, Starta
Crabmeat
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3
Przenieść do piekarnika i piec przez około 20 minut, lub do momentu, gdy nadzienie będzie gorące i stopione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 62 dolarów za butelkę.