Pieczarki faszerowane I
Pieczarki faszerowane I mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 139 kalorii , 10 g białka i 9 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 9 osób. Za 1,12 USD za porcję przepis ten pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mięsa kraba, czosnku, soli, pieczarek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 40 minut . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, pierwotną i peskatariańską . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 47% . Ta ocena jest dobra. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach na Faszerowane pieczarki portobello bez alergenów , Pieczarki faszerowane karczochami z serem iAntrykot faszerowany pieczarkami i serem feta .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko natłuść blachę do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Odetnij nóżki od grzybów. Odłóż 1/3 do 1/2 nóżek i posiekaj je.
Ubij serek śmietankowy do uzyskania gładkiej konsystencji.
W małej misce wymieszaj posiekane trzonki grzybów i mięso kraba. Wymieszaj serek śmietankowy z trzonkiem i mieszanką małży.
Dodaj sól czosnkową i dobrze wymieszaj. Napełnij kapelusze pieczarek mieszanką serową. Ułóż kapelusze na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piecz pieczarki w temperaturze 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita) przez 20 minut lub do momentu, aż mieszanka z pieczarkami i krabem będzie gorąca, a większość płynu z pieczarek zbierze się w patelni.