Pieczarki faszerowane Boba

Pieczarki faszerowane Boba
Nadziewane grzyby Boba to pescatarian przepis z 20 porcjami. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz czosnek, mielony pieprz, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Pieczarki faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia 9x13-calowe naczynie do pieczenia z arkuszem folii aluminiowej i lekko spryskać nieprzywierającym sprayem do gotowania. Pieczarki dokładnie oczyścić wilgotnym ręcznikiem papierowym lub miękką szczotką do grzybów i umieścić na przygotowanej patelni do góry nogami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Umieścić małże, 1/2 szklanki roztopionego masła, cebula, parmezan, bułka tarta, i czosnek w dużej misce do mieszania. Doprawić natką pietruszki, włoską przyprawą i pieprzem; dobrze wymieszać. Wypełnić czapki grzybowe mieszaniną małży i zaokrąglić na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
Posypać rozdrobnionym serem mozzarella i skropić pozostałą 1 szklanką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż grzyby będą miękkie, a ser mozzarella lekko rumiane, 25-30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn