Pieczarki Doniczkowe

Pieczarki Doniczkowe
Grzyby Potstickers może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 36 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, ząbek czosnku, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Pieczarki Doniczkowe, Garnki do krewetek i grzybów, oraz Grzyby Tofu Potstickers dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść suszone grzyby w misce, przykryj 2 szklankami wrzącej wody i odstaw do miękkości, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Odcedzić, zastrzegając moczącą ciecz; grzyby drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Podgrzać 1 łyżkę. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Dodać shiitakes i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zaczną uwalniać swój płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
5
Dodaj szalotkę, czosnek i sól. Gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
6
Dodać suszone grzyby i 1/2 szklanki płynu do namaczania. Gotować, mieszając, aż płyn odparuje, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
7
Przenieść mieszaninę do dużej miski i ostudzić do letniej. Wymieszaj z sosem sojowym i olejem sezamowym; dodaj więcej, jeśli chcesz. Wymieszać z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
8
Na czystej powierzchni roboczej połóż owijkę. Umieścić około 1 łyżka. mieszanka grzybowa w środku. Zwilż krawędzie owijki wodą, złóż na pół i uszczelnij. Kłaść pierogi na blasze do pieczenia lub suchej powierzchni roboczej. Kontynuuj z resztą owijek i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
9
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej 2 łyżeczki. olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
10
Umieść tyle pierogów na patelni, ile zmieści się bez dotykania. Gotować, aż spody pierogów będą brązowe, 2 do 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
11
Dodaj 3/4 szklanki zarezerwowane moczenie cieczy lub wody, przykryć, i gotować, aż ciecz zostanie wchłonięta i dna są skwierczeć ponownie, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
12
Przełożyć do naczynia i powtórzyć z pozostałymi kluskami.
13
Podawać na gorąco lub na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn