Pieczarki Cremini popijane piwem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 699 kalorii, 8G białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz piwo, szczypiorek, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Udka z kurczaka duszone w piwie z grzybami Cremini, Pieczarki posypane piwem, oraz Pepperjack Beer Bittered Mushrooms dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do sosu: w małej misce ubić majonez, szczypiorek, sok z cytryny, musztardę, tymianek, cayenne, sól, pieprz, czosnek i skórkę z cytryny, aby zmiksować. (Sos można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Majonez
Mielony Pieprz Cayenne
Musztarda
Szczypiorek
Czosnek
Pieprz
SOS
Tymianek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
W przypadku grzybów: w średniej misce wymieszać mąkę, szczypiorek, tymianek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Szczypiorek
Mąka Uniwersalna
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Wlać schłodzone piwo do mieszanki mąki i ubijać, aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Piwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Wlać olej do ciężkiego dużego szerokiego rondla. Przymocuj termometr do głębokiego smażenia z boku rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Patelnia Z Sosem
6
Podgrzewaj olej na średnim ogniu, aż temperatura zarejestruje się między 330 a 350 stopni F. pracując partiami, zanurz kilka grzybów na raz w cieście piwnym, aby obficie pokryć, pozwalając, aby nadmiar ciasta kapał z powrotem do miski. Upuść grzyby, kilka na raz, do gorącego oleju i smażyć, aż ciasto będzie głębokie złociste, a grzyby będą miękkie, dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę oleju między 330 a 360 stopni F, 3 1/2 do 4 1/2 minut na partię. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć grzyby i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Piwo
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Cukierki Peachie-o
7
Pieczarki ułożyć na półmisku i ułożyć sos do zanurzania.