Pieczarki Brie i Merlot
Brie i Merlot Grzyby Bites może być tylko napój szukasz. Ten przepis służy 15. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 35 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz brie, boczniaki, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczarki Brie i Merlot, Cherry-Merlot Brownie Bites, oraz Merlot z kurczaka z pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Upiecz skorupki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Ostudzić podczas napełniania.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać masło. Gdy masło jest stopiony, dodać szalotki i czosnek, i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Dodać grzyby i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gdy grzyby uwolnią swój płyn, dodaj wino i tymianek i gotuj, aż większość płynu odparuje, około 5 minut.
Pokrój Brie na 15 małych kawałków. Podzielić mieszaninę grzybów między muszli phyllo. Na wierzchu każdy kawałek sera. Powrót skorupki do piekarnika i piec, aż ser się stopi, około 5 minut.
Udekorować szczypiorkiem i podawać na ciepło.