Piecz Na Patelni Z Wołowiną I Warzywami
Beef-Vegetable patelnia piec może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 45 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz skondensowany krem zupa grzybowa, cebula, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Piecz Na Patelni Z Wołowiną I Warzywami, Make-ahead vegetable and bacon egg bake patelnia, oraz Patelnia z wołowiną i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Brązowe mięso w dużej patelni odpornej na przywieranie.
Dodać pieczarki i cebulę; gotować od 8 do 10 min. lub aż płyn z grzybów zostanie ugotowany, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z mrożonymi warzywami i zupą; doprowadzić do wrzenia.
Dodać VELVEETA; wymieszać.
Rozwiń ciasto półksiężyc; oddziel na 8 trójkątów.
Umieść na mieszaninie mięsa, z krótkimi bokami trójkątów wzdłuż krawędzi patelni i punktami nakładającymi się na środek.
Piec 12 do 15 min. albo aż skorupa będzie złotobrązowa.
Odstawić 5 min. przed podaniem.