Piec z farszem wołowym

Piec z farszem wołowym
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezmlecznych do swojego pudełka z przepisami, zapiekanie z farszem wołowym może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 350 kalorii , 17 g białka i 15 g tłuszczu . Za 1,33 dolara za porcję otrzymasz przystawkę dla 8 osób. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Dzięki temu przepisowi Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowe. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, zagęszczonego kremu z zupy grzybowej, wody i mielonej wołowiny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką na poziomie 43% . Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj pieczenie z indykiem i farszem , pieczenie z farszem z małżami i pieczenie z farszem z kurczaka .

Instrukcje

1
Na patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieść do nienasmarowanego 13-calowego. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
W dużej misce wymieszaj zawartość opakowania farszu z przyprawami, zupami, grzybami, wodą i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Posyp farsz mieszanką wołową; napełnij mieszanką zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn