Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wypieku czterech warzyw. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,34 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką cukinię, ser szwajcarski, zieloną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Piec Warzywny, Śródziemnomorski Piec Warzywny, oraz Zbierz Piec Warzywny.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż cukinię, pieczarki i cebulę na 3 łyżkach masła, aż cukinia będzie chrupiąca; wyjmij i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cukinia
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Na tej samej patelni rozpuść 3 łyżki masła. Wymieszaj mąkę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszaj mleko, aż się zmiksuje. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Dodaj mieszankę cukinii, karczochy, ser, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Karczoch
Cukinia
Masło
Ser
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Przenieś do natłuszczonego 11-calowego. x 7-w. naczynie do pieczenia. Roztop pozostałe masło; wrzucić z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Posyp wierzch.
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy szampan i polewa lekko się zrumienią.