Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Dziki Ryż z indyka. Ten przepis daje 8 porcji z 278 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką mieszankę ryżową, sos sojowy, kasztany wodne i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 35 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 39%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dziki indyk z dzikim ryżem i nadzieniem wiśniowym, Dziki Ryż Floret Piec, oraz Piec Pilaw Z Dzikiego Ryżu.
Instrukcje
1
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; umieść w dużej misce. Bulion rozpuścić w gorącej wodzie; dodaj do ryżu. Dodać indyka, seler, zupę, kasztany wodne, pieczarki, cebulę i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz